Kotizacija & Prijava

34. posvet Poslovanje z nepremičninami, bo tudi letos potekal hibridno, tako lahko izbirate med dvema možnostima udeležbe.

Lahko se nam pridružite v živo, v Kongresnem centru hotela Slovenija v Portorožu, 15. in 16. novembra 2023 ali pa dogodek spremljate preko platforme Whova, iz udobja vaše pisarne ali doma. Dogodek bodo seveda lahko preko spleta spremljali tudi vsi udeleženci, ki se bodo posveta udeležili v živo.

Ne glede na to za kakšno udeležbo se boste odločili, vam v vsakem primeru zagotavljamo obilico strokovnih in aktualnih vsebin, odličnih govorcev, priložnosti za povezovanje in novo spletno izkušnjo.

V primeru nepredvidenih dogodkov ali razmer si pridržujemo pravico do odpovedi ali spremembe načina izvedbe dogodka. V tem primeru imate pravico do spremembe ali odpovedi prijave. Že vplačane kotizacije pa bomo vrnili.

*22% DDV ni vključen v ceno.

Spletna udeležba:

 Kotizacija za SPLETNO udeležbo vključuje:

  • Prijavo v aplikacijo oziroma spletno platformo za spremljanje posveta, s pomočjo katere boste lahko spremljali dogodek v živo ali pa si ogledali posnetke, dostopali do gradiv, si ogledali predstavitve predavateljev, sponzorjev, oglaševalcev in drugih udeležencev. Omogočena vam bo tudi komunikacija in mreženje z udeleženci v živo in udeleženci preko spleta
  • E-zbornik
  • Potrdilo o udeležbi.

Udeležba v živo:

Kotizacija za udeležbo V ŽIVO poleg vseh ugodnosti, ki jih vključuje kotizacija za SPLETNO udeležbo, vključuje še:

  • Udeležbo na posvetu v kongresnem centru v hotelu Slovenija v Portorožu,
  • Postrežbo v odmorih
  • Dvodnevna kotizacija vključuje še kosilo v sredo in svečano večerjo z zabavnim programom.

Doplačila:

Za dodatno oz. pomožno osebje sponzorjev in razstavljavcev v kongresnem centru je potrebno doplačati 30,00€/osebo za sredo (brez svečane večerje) in 20,00€/osebo za četrtek. Doplačilo za svečano večerjo znaša 50,00 €/osebo. Zneski ne vključujejo DDV.

Popusti

Količinski popust

10 % za drugega in vse naslednje udeležence iz iste organizacije

Kotizacija za študente

Zbornica za poslovanje z nepremičninami omogoča študentom udeležbo na posvetu Poslovanje z nepremičninami po ugodnejši ceni, in sicer kotizacija znaša 70,00 EUR + DDV (85,40 EUR).

Članski popust od 18.10.2023 naprej

  • 15 % člani GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami
  • 10 % člani GZS
  • 10 % soorganizatorji

Člani, ki so se nam pridružili v letošnjem letu, lahko izkoristijo popust za nove člane – 50%.

Promocijska koda – 5 %

Promocijsko kodo za dodatni popust poiščite na spletnih straneh naših sponzorjev. Upoštevali bomo le tiste promocijske kode, ki bodo vpisane ob prijavi.

Odjave

Upoštevamo samo pisne odjave. Za odjave do vključno petka 03.11.2023 stroškov odjave ne zaračunamo, za odjave do vključno ponedeljka 10.11.2023 pa vam za organizacijske stroške zaračunamo 60€ (z DDV) na udeleženca.

Za kasnejšo odjavo oz. neudeležbo že plačanih kotizacij ne vračamo.