Novice

NOV NAČIN IZVEDBE POSVETA Z WHOVO

Letošnji posvet bo nekaj posebnega ne samo zaradi skrbno pripravljenega programa in napovedanih sodelovanj ministrov, temveč tudi zaradi za nas povsem novega pristopa pri organizaciji in izvedbi posveta z uporabo sodobne, večkrat nagrajene platforme Whova.

Platforma Whova je sestavljena iz nagrajene aplikacije za dogodke, enostavne spletne registracije in orodij za upravljanje dogodkov, ki prihranijo čas ter omogočajo udeležencem novo izkušnjo z udeležbo na dogodku. Z uporabo aplikacije Whova prihranimo čas pri upravljanju logistike dogodka, mobilizacijo informacij o dogodku, varčujemo pri stroških tiskanja, zagotavlja boljše izkušnje povezovanja udeležencev, tako da se še naprej vračajo na dogodke.

Prednosti uporabe Whova za udeležence?

Whova udeležencem nudi številne ugodnosti. Ti dobijo vse informacije za dogodek na eni priročni lokaciji, vključno s programom oz. dnevnim redom, gradivi, povezavami do predavanj, seznamom vseh udeležencev, logistiko (hotel, parkirišče, zemljevidi, itd), druženje oz. mreženje je enostavno kot še nikoli prej: pošiljanje sporočil drugim udeležencem prek aplikacije, skeniranje vizitk in shranjevanje kontaktnih podatkov, digitalna izmenjava kontaktnih informacij prek aplikacije, izmenjavo izkušenj tudi z nalaganjem slik, ki so jih posneli na dogodku v aplikacijo ali tvitanjem neposredno iz aplikacije, tudi če nimajo svojega računa na twitterju itd.

Whovo bodo lahko dogodek spremljali vsi spletni udeleženci, prav tako pa tudi udeleženci v živo v kongresnem centru. Zelo pomembna prednost platforme je, da bodo udeležencem vse vsebine (videoposnetki predavanj, gradiva, predstavitve, komunikacija z drugimi udeleženci…) na voljo še vsaj 6 mesecev po dogodku, kar pomeni, da se k posameznim vprašanjem lahko vračajo tudi kasneje.

Predstavitev za udeležence: https://whova.com/pages/whova-app-user-guide/

Kako lahko aplikacija Whova pomaga promovirati sponzorje?

Whova ponuja funkcije za promocijo sponzorjev s prilagojenimi predstavitvenimi stranmi, z njihovimi logotipi, povezavami, itd. Whova podpira tudi oglase, ki se izvajajo v aplikaciji in so vidni udeležencem pred, med in po dogodku. Sponzorji in razstavljavci lahko sami urejajo svoje strani, organizirajo razne predstavitve, druženja, igre ipd.

Predstavitev za sponzorje: https://www.youtube.com/watch?v=avM-Wt2atYE in https://whova.com/pages/whova-app-exhibitor-guide/

Kontakt

GZS Zbornica za poslovanje z nepremičninami

Dimičeva ulica 13
1000 Ljubljana

T: 01 58 98 240
F: 01 58 98 100
E: zpn@gzs.si
W: www.gzs.si/nepremicnine

Vprašajte nas