Sponzorji in oglaševalci 34. posveta Poslovanje z nepremičninami

 

Gosposvetska cesta 84
2000 Maribor
Slovenija

+386 2 320 60 60
+386 40 661 900

prodaja@imagine.si

Imagine d.o.o.

Ukvarjajo se z razvojem in prodajo poslovne programske opreme (softvera). Razvijajo različne specifične namizne programske rešitve za različne dejavnosti in namene, kot tudi spletne rešitve (spletne strani, spletne aplikacije, spletne portale).

Skrbijo za varen razvoj produktov ter za varnost podatkov. Le-to dokazujejo tudi s standardom ISO/IEC 27001:2022 – upravljanje informacijske varnosti.

Že 14. leto zapored pa so generalni sponzor posveta Poslovanje z nepremičninami.

 

Trg republike 2
1000 Ljubljana
Slovenija

+386 1 47 72 000

info@nlb.si

NLB d.d.

NLB Skupina je vodilna bančna in finančna skupina s sedežem in ekskluzivnim strateškim interesom v naši domači regiji – Jugovzhodni Evropi. Skupino poleg matične NLB d.d., ki je javna delniška družba, sestavlja še sedem hčerinskih bank v Jugovzhodni Evropi, več družb za pomožne storitve (upravljanje sredstev, upravljanje nepremičnin, leasing itd.) in manjše število nestrateških odvisnih podjetij, ki so v postopku nadzorovanega zaprtja. NLB Skupina zagotavlja univerzalni bančni model ter stranke podpira s storitvami za prebivalstvo in podjetja in storitvami investicijskega bančništva. Na šestih od sedmih trgov, na katerih posluje, tržni delež bančnih članic NLB Skupine presega 10 % (merjeno glede na bilančno vsoto).

Poljanska cesta 31
1000 Ljubljana

+386 1 471 05 00

ssrsinfo@ssrs.si

Stanovanjski sklad Republike Slovenije

Stanovanjski sklad Republike Slovenije je javni nepremičninski in finančni sklad, ki kot nacionalno pomembna institucija na raznovrstne načine izpolnjuje stanovanjske potrebe prebivalcev Slovenije. Kot izvajalec nacionalne stanovanjske politike sklad skrbi za uravnoteženo ponudbo primernih stanovanj in lažjo dostopnost do njih.

Ptujska cesta 95
2000 Maribor,
Slovenija

+386 2 707 01 00

 info@izterjava.com

Izterjava d.o.o.

IZTERJAVA d.o.o. je podjetje, ki vidi svoje poslanstvo v nudenju strokovne in tehnične pomoči vsem naročnikom že od leta 2007, ki zaradi plačilne nediscipline in neposlovnega odnosa dolžnikov potrebujejo ob sebi zanesljivega poslovnega partnerja na poti do poplačila svojih odprtih terjatev. Smo tim ljudi, ki nas druži strokovnost, zanesljivost in volja do dela. Imamo vizijo, imamo energijo in imamo voljo, da za vas izterjamo to, kar vam za opravljeno storitev pripada in vas razbremenimo dodatnega dela in ne planiranega stroškovnika. 

Vrunčeva ulica 1,
3000 Celje

+386 2 72 93 462
080 73 15

info@re-max.si

Nepremičnine RE/MAX

Mreža nepremičninskih agencij RE/MAX, ki je številka 1 na področju nepremičninskega posredovanja, je nepremičninsko panogo spremenila pred več kot 43 leti. Ustanovitelja Dave in Gail Liniger sta imela cilj ustvariti največjo in najboljšo nepremičninsko mrežo na svetu, kjer velja slogan everybody wins. To je torej mreža, v kateri imajo vsi koristi – stranke, posredniki in lastniki franšize. Danes je RE/MAX ena svetovno najbolj znanih blagovnih znamk.

V Sloveniji je RE/MAX pričel delovati leta 2008 in postal je največja in izredno prepoznavna mreža nepremičninskih agencij. Raziskava, ki jo vsako leto pripravi časnik Finance, je skupino RE/MAX uvrstil na sam vrh.

Valvasorjeva ulica 40
2000 Maribor

+386 2 421 29 51

info@rasting.si

Rasting d.o.o.

Energija, varnost in funkcionalno delovanje stavbe, v kateri delamo ali bivamo, so osnovne življenjske dobrine in mi jih potrebujemo. Vendar je tako njihovo delovanje kot tudi strošek moč obvladovati. 

Podjetje Rasting omogoča uporabnikom nadzor porabe vode in toplote in zmanjšanje stroškov ter sodi med slovenska podjetja z največjo kakovostjo na področju vgradnje števcev in merjenja porabe. 

Partizanska cesta 26
2000 Maribor,
Slovenija

+386 2 828 00 90

info@kwslovenia.com

CENTER NEPREMIČNINSKIH POSREDNIKOV d.o.o

Pri Keller Williams po celem svetu (60+ držav) namensko ustvarjamo kariere, ki jih je vredno imeti, življenja, ki jih je vredno živeti in dediščine, ki jih je vredno zapustiti. Med seboj se dnevno povezuje več kot 200 tisoč nepremičninskih agentov in podpornih sodelavcev. Naša kultura deluje kot lepilo, ne glede na to, kje se kdo nahaja se takoj sporazumemo v našem jeziku, z našimi vrednotami in temeljem enotnega poslovanja. KW je večkrat imenovano kot najboljše trening (izobraževalno) podjetje na svetu, prav tako je med najboljšimi svetovnimi delodajalci za ženske in na lestvici srečnih podjetji ga najdemo na samem vrhu, celo pred Google, Nike in drugimi zvenečimi blagovnimi znamkami. Z inovativno digitalno tehnologijo narejeno po meri agentov in strank dosegamo drugačne rezultate. 

Bravničarjeva ulica 5
1000 Ljubljana,
Slovenija

+386 (0)1 58 25 100

info@poslo.si

Porsche Slovenija d.o.o.

Podjetje Porsche Slovenija že skoraj tri desetletja skrbi za vrhunsko mobilnost zasebnih in poslovnih strank. Njihov začetki segajo v leto 1993, ko je podjetje s takratnim imenom Porsche Inter Auto d.o.o. začelo uvažati vozila znamk Volkswagen, Audi, SEAT in Volkswagen Gospodarska vozila. V naslednjih letih so se jim pridružila vozila znamk Porsche, ŠKODA in CUPRA, danes pa ponudbo avtomobilskih proizvajalcev zaokroža še znamka MOON z električnimi polnilnimi postajami in sončnimi elektrarnami. Podjetje ima danes več kot 120 zaposlenih. Porsche Slovenija skupaj s sestrskima podjetjema ter pooblaščeno trgovsko in servisno mrežo ustvarja skoraj 1400 delovnih mest.

 

Poslovna cona A 35
4208 Šenčur,
Slovenija

 04 279 1990 

 info@elementum.si

Elementum d.o.o.

Podjetje Elementum d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2006 z namenom, da bi informiralo širšo javnost o možnostih zaščite in optimizacije premoženja s pomočjo investiranja v plemenite kovine. Kmalu po ustanovitvi podjetja je nastopila svetovna finančna kriza, o kateri so govorili tudi na Kongresu plemenitih kovin in surovin leta 2007. Vzporedno s poglabljanjem svetovne finančne nestabilnosti, je podjetje poleg lastnih organiziranih dogodkov, izdalo tudi izobraževalne knjige, ponudili trgu ‘Prvi slovenski naložbeni srebrnik’ in omogočili nakup plemenitih kovin na različne načine (enkratni nakupi, varčevanje z manjšimi zneski itd.).

Kersnikova 5
1000 Ljubljana,
Slovenija

+386(0)51342981 

info@spraznignezdo.si 

 

Sprazni Gnezdo

Podjetje Sprazni Gnezdo se ukvarja z praznjenjem nepremičnin od stene do stene. Ste podedovali stanovanje? Gre vaše stanovanje v prodajo ali obnovo? Se je v kleti nabralo preveč stare neuporabne krame? Podjetje Sprazni Gnezdo poskrbi za odvoz pohištva, nepotrebne krame, praznjenje omar, oblačil in stvari, ki jih ne potrebujete več. Še uporabne stvari (pohištvo, obleke, itd.) PODARIJO ljudem v stiski, ostale kose pa razstavijo in jih odpeljejo na deponijo, oziroma v reciklažne centre.

Pobreška cesta 18
2000 Maribor,
Slovenija

+386 2 33 05 800

nepremicnine@insa.si

Insa d.o.o.

Prodaja ali nakup nepremičnine je zelo pomemben življenjski dogodek in kot takšen mora biti varen ter čim manj stresen za vse stranke. Trudimo se za Vas. Vašo nepremičnino bomo uspešno prodali ali pa vam pomagali poiskati novo. Prepričani smo, da so dobri posli samo tisti, kjer sta zadovoljni obe pogodbeni strani: kupec in prodajalec. Prodajalec pričakuje dogovorjeno plačilo, kupec pa bremen prosto nepremičnino. Naša naloga je, da pravni posel izpeljemo tako, da bosta na koncu oba zadovoljna. V minulih letih smo zabeležili veliko število zadovoljnih strank in zelo bomo veseli, če bomo mednje lahko prišteli tudi Vas.

Limbuška cesta 32 A,
2000 Maribor,
Slovenija

 +386 2/421 67 50

info@lumar.si 

Lumar IG d.o.o.

V podjetje LUMAR IG že od samega začetka osredotočajo svoje delovanje na skrb za trajnostni razvoj in minimalno onesnaževanje okolja ter energetsko učinkovitost gradnje, saj se zavedajo, da so to trendi današnjega časa in osnovne smernice delovanja in razvoja podjetja. V odgovor tem zahtevam, so v podjetju razvili detajle za proizvodnjo vrhunskih energetsko varčnih skoraj nič-energijskih objektov. Leta 2007 pa so kot prvi ponudnik montažnih objektov v Sloveniji postavili pasivno hišo, ki so jo že leta 2009 nadgradili s prvo plus energijsko hišo. So eni izmed redkih evropski proizvajalcev montažnih objektov, ki ima certificirano pasivno tehnologijo pri nemškem Passivhaus inštitutu, ob tem pa še Evropsko tehnično soglasje (ETA) za pasivni sistem. 

Ulica slovenske osamosvojitve 2,
2000 Maribor,
Slovenija

02 235-35-00

tajnistvo@vecer.com 

VEČER MEDIJI d.o.o.

Večer je slovenski splošnoinformativni dnevni časopis, ki ga izdaja podjetje Večer Mediji d.o.o. s sedežem v Mariboru. Poleg splošnih novic pokriva predvsem območje Štajerske in je eden najbolj branih slovenskih časopisov. Konec leta 2017 je naklada znašala 22.933 izvodov v maju 2021 17.700 izvodov, novembra 2022 pa 15.349 izvodov. 

Kardeljeva ploščad 27
1000 Ljubljana

+386 1 589 76 50

cpu@cpu.si 

Center za poslovno usposabljanje

Center za poslovno usposabljanje ima med izobraževalnimi ustanovami v Sloveniji posebno mesto, saj s svojo neposredno vezjo z Gospodarsko Zbornico Slovenije uspešno povezuje izobraževalni proces z dinamičnim razvojem gospodarstva. Hkrati ima najdaljšo tradicijo med izobraževalnimi ustanovami za poslovno izobraževanje odraslih v Sloveniji. Prispevajo k dvigovanju kompetenc in so kreativni partner pri različnih projektih Gospodarske zbornice Slovenije in Zavoda za zaposlovanje ter so aktivni partner v številnih evropskih socialnih projektih.

Tivolska cesta 50
1000 Ljubljana

+386 1 309 18 20

prodaja@gvzalozba.si

Lexpera, d. o. o.

GV Založba je del družbe LEXPERA, d. o. o., Ljubljana.

Posebno pozornost posvečajo pravnemu področju, del knjižnega programa pa zajema poslovne knjige. Izdajajo tudi pravne revije in se ukvarjajo z izobraževalno dejavnostjo.
Je tudi zastopnica za prodajo publikacij vrste uglednih tujih založb.