Novice

Novi sponzorski paketi

Veseli nas, da vas lahko povabimo k sodelovanju na letošnjem že 35. Posvetu Poslovanje z nepremičninami, ki že vrsto let velja za najpomembnejši dogodek na področju stanovanjskega in nepremičninskega sektorja. Naše srečanje vsako leto pritegne vrhunske strokovnjake, vlagatelje in predstavnike vodilnih podjetij, kar ustvarja izjemno priložnost za krepitev poslovnih vezi in izmenjavo znanja.

Kot sponzor posveta boste imeli edinstveno priložnost za povečanje prepoznavnosti vašega podjetja in dosego ciljne publike. Pripravili smo različne sponzorske pakete, ki ponujajo številne možnosti za promocijo vašega podjetja, vključno z:

  • Vidnost med uglednimi udeleženci: Povečajte prepoznavnost vašega podjetja z neposredno predstavitvijo vaših izdelkov in storitev med udeleženci dogodka, kar vam bo omogočilo vzpostavljanje novih poslovnih stikov.
  • Promocija na spletni platformi Whova: Vaše podjetje bo izpostavljeno na naši interaktivni spletni platformi, ki omogoča virtualno udeležbo in komunikacijo med udeleženci. Vaš logotip bo izpostavljen na spletni strani dogodka, kar bo dodatno povečalo vašo prepoznavnost.
  • Široka medijska pokritost: Zagotavljamo obsežno medijsko pokritost z objavami na družbenih omrežjih, spletnih portalih in v tiskanih medijih. Prav tako boste imeli priložnost oglaševati v tiskanih materialih in promocijskih gradivih, ki bodo distribuirani med udeleženci.
  • Ekskluzivne priložnosti za mreženje: Kot sponzor boste povabljeni na posebne dogodke, kot so poslovna mreženja, sprejemi in večerje, kjer boste lahko vzpostavili pomembne stike s ključnimi osebami in vlagatelji v nepremičninski sektor.

Ker se zavedamo, da ima vsako podjetje svoje specifične potrebe, smo pripravljeni prilagoditi sponzorske pakete vašim željam in pričakovanjem. Veselimo se priložnosti, da z vami razpravljamo o možnostih sodelovanja in poiščemo najboljše rešitve za vaše podjetje. Pridružite se uglednim podjetjem, ki že sodelujejo kot sponzorji Posveta Poslovanje z nepremičninami, in skupaj ustvarimo dogodek, ki bo prispeval k uspehu vašega podjetja in celotnega nepremičninskega sektorja.

Za več informacij o sponzorskih paketih in možnostih sodelovanja nas kontaktirajte na telefonsko številko 01 5898 240 ali na e-naslov zpn@gzs.si.

Hvala za vašo pozornost in veselimo se sodelovanja z vami.

Sponzorski paketi