Novice

Novi sponzorski paketi

Letošnji 34. posvet Poslovanje z nepremičninami bo 15. in 16. novembra potekal v živo v kongresnem centru Portus v Portorožu ter bo hkrati dostopen preko napredne spletne-platforme Whova, kar bo omogočilo še večjo prisotnost in dosegljivost udeležencev.

Posvet Poslovanje z nepremičninami je že vrsto let priznan kot največji na področju stanovanjskega in nepremičninskega sektorja, ki privablja vodilne strokovnjake, vlagatelje in predstavnike podjetij.

Za vas smo pripravili različne sponzorske pakete, ki ponujajo številne priložnosti za promocijo vašega podjetja. Sponzorstvo našega posveta vam omogoča:

  • Prisotnost med uglednimi udeleženci: Imeli boste priložnost predstaviti svoje podjetje in izdelke oz. storitve v živo med udeleženci, ki sodelujejo na dogodku. To je edinstvena priložnost za povečanje vaše prepoznavnosti in navezavo novih poslovnih stikov.
  • Promocija na spletni platformi Whova: Vaše podjetje bo vključeno v interaktivno spletno platformo Whova, ki bo omogočala virtualno udeležbo in komunikacijo med udeleženci. Vaš logotip bo izpostavljen na spletni strani dogodka, kar bo povečalo prepoznavnost vašega podjetja med udeležencev.
  • Oglaševanje in medijska pokritost: Vaše podjetje bo deležno široke medijske pokritosti, vključno z objavami na družbenih omrežjih, spletnih portalih in v tiskanih medijih. Poleg tega vam bomo omogočili oglaševanje v tiskanih materialih in promocijskih gradivih, ki bodo distribuirani med udeleženci posveta.
  • Posebna ugodnost za sponzorje: Kot sponzor boste imeli ekskluzivno priložnost za udeležbo na posebnih dogodkih, kot so poslovna mreženja, sprejemi in večerje, kjer boste lahko vzpostavili pomembne stike s ključnimi osebami in vlagatelji v nepremičninski sektor.

Zavedamo se, da ima vsako podjetje svoje posebne potrebe in cilje. Zato smo pripravljeni prilagoditi sponzorski paket tako, da bo kar najbolj ustrezal vašim željam in pričakovanjem. Prosimo, da nas kontaktirate in se pogovorimo o možnostih sodelovanja.

Vabimo vas, da se pridružite uglednim podjetjem, ki že sodelujejo kot sponzorji našega posveta Poslovanje z nepremičninami in skupaj ustvarimo uspešen dogodek, ki bo koristil tako vašemu podjetju kot tudi celotnemu nepremičninskemu sektorju.

Za več informacij o sponzorskih paketih in možnostih sodelovanja nas lahko kontaktirate telefonsko številko 01 5898 240 ali na e-naslov zpn@gzs.si.

Hvala za vašo pozornost in veselimo se sodelovanja z vami.

Sponzorski paketi